fotografie, culturele programma’s

Ludieke Werken maakt culturele programma’s voor musea, bibliotheken, culturele organisaties. Programma’s waarin de bezoekers tot interactie en dialoog over kunst en sociaal-maatschappelijke thema’s worden uitgenodigd op open en toegankelijke wijze.

Op deze website zie je een korte portfolio van een aantal projecten op het gebied van educatie en tentoonstellingen waarin ik heb meegewerkt (dienstverband) en daarnaast conceptueel werk, onderzoek, fotografieprojecten op eigen initiatief ontwikkeld. Met ca. twaalf  jaar ervaring in het culturele veld zet ik mijn kwaliteiten met enthousiasme en betrokkenheid in om samen een educatief programma of tentoonstelling tot een veelzijdige ervaring te maken.

Fotografie
beeldverhalen, experimentele en landschaps fotografie.
Als fotograaf maak ik o.a. beeldverhalen, ik werk intuïtief en vaak geïnspireerd door poëzie en de natuur. Met fotograferen begon ik rond mijn vijftiende toen ik met een simpele Agfa camera meer van de wereld begon te ontdekken. Ik heb o.a. een opleiding fotografie en doka gevolgd maar leer vooral door te maken en experimenteren.
Sinds een paar jaar maak ik af en toe kleine tentoonstellingen met mijn fotografisch werk. Ook geef ik soms fotografie workshops en combineer fotografie met natuurwandelingen.

Heb je een vraag over wat Ludieke Werken voor je kan betekenen?  Neem dan vrijblijvend contact op over je wens, vraag of opdracht :

e-mail
ludiekewerken@gmail.com

mobiel
+ 31 6 13 90 76 59

Over Ludieke Werken :

 

 


Ludieke Werken / Carine Brinkman heeft als streven mensen hun omgeving met nieuwe ogen te laten zien. Verwondering in het ervaren van kunst, natuur en cultuur.

In haar fotografie zijn poëzie en natuur belangrijke inspiraties en maakte ze tentoonstellingen o.a. in Lissabon en Porto met haar eigen werk geïnspireerd door de poëzie van dichter Fernando Pessoa.  Carine werkte o.a. bij het Van Gogh Museum in het educatie team en bij Het Dolhuys als educator. Voor volledig CV :  mail to  ludiekewerken@gmail.com

Ludieke Werken / Carine Brinkman strives to stimulate people in wonderment and different points of view in the experience of art, nature and culture.

In her photographic work she is often inspired by poetry and nature, and made a.o. expositions in Lisbon and Porto with her own work inspired by the poetry of Fernando Pessoa.  Carine worked a.o. the Van Gogh Museum in the education team and at museum Het Dolhuys as educator.  Full CV : please mail to ludiekewerken@gmail.com

vorige website:  www.ludiekewerken.nl
kvk :  34348338